• sail
 • 1
 • vliegshow
 • bruiloft

Voor al uw evenementen een passend mobiel toilet huren!

Toiletwagen huren? Kies verhuur van Vedeko!

Een mobiele toiletwagen huren is de ideale oplossing voor organisatoren van evenementen die op zoek zijn naar een flexibele oplossing als het gaat om tijdelijk sanitair. Maar waar kan je zo'n WC wagen huren?

Specialist in toiletwagen verhuur

Een toiletwagen huren doet u vanzelfsprekend bij Vedeko Sanitair en Evenementenservice. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in de verhuur van toiletwagens. Vedeko is gevestigd in Hoofddorp en richt zich met de verhuur van toiletwagens vooral op evenementen in de Randstad. U kunt hierbij denken aan dancefestivals en popconcerten, maar ook alle andere culturele events zoals braderieën en straatfeesten.

WC wagen huren voor 500 personen

Ook als u om andere redenen kiest voor mobiele toiletwagen verhuur bent u bij Vedeko aan het juiste adres. Tot onze klantenkring behoren bijvoorbeeld ook veel bouwbedrijven die voor hun bouwprojecten tijdelijk sanitair zoeken. Een toiletwagen huren doen zijn bij Vedeko vanwege het gemak en de toegevoegde waarde die wij als bedrijf bieden door kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Vanwege de grote capaciteit van ongeveer 500 mensen is het huren van een toiletwagen vooral interessant bij grotere bijeenkomsten. Elke WC wagen u bij ons kunt huren is voorzien van alle gemakken. Er zijn gescheiden afdelingen voor dames en heren waarbij beide afdelingen zijn voorzien van een wastafel met zeepdispenser en een elektrische handendroger. Alle aan- en afvoer materialen worden meegeleverd.

Wij regelen alles voor de huur

Het voordeel van een mobiele toiletwagen huren bij Vedeko is dat wij alles regelen. We zorgen er bij de huur voor dat de toiletwagen op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd. Na gebruik van de toiletwagens hoeft u ze niet schoon te maken. U kunt ze op locatie achterlaten waarna deze opgehaald en schoongemaakt zullen worden. U heeft er dus geen omkijken naar.

Waarom een toiletwagen huren bij Vedeko:

 • de toiletwagens zijn netjes onderhouden
 • alle toiletwagens worden door ons gebracht en gehaald
 • wij regelen alle aansluitingen
 • gescheiden dames- en herenafdeling
 • compleet met zeepdispenser, wastafel en handendroger
Weet u al wat u nodig heeft? Bestel hier direct uw WC’s!
 1. Naam*
  Vul uw naam in aub
 2. Telefoon*
  Vul uw telefoonnummer in aub
 3. E-mail*
  Vul een geldig e-mailadres in aub
 4. Huur model*
  Geef aan welk type u gaat huren aub
 5. Huren VAN:*
  Vul aub een datum van aflevering in
 6. Huren TOT:*
  Vul aub een datum van ophalen in
 7. Bericht
  Ongeldige invoer