• sail
 • 1
 • vliegshow
 • bruiloft

Voor al uw evenementen een passend mobiel toilet huren!

BOUWTOILET

Een bouwtoilet, ook wel bouwvakkers wc genoemd, is een mobiele wc die je veel ziet op bouwplaatsen. De naam zegt het natuurlijk ook al, dit is een WC voor bouwvakkers!

De reden waarom bouwtoiletten zo populair zijn ligt voor de hand. Op een bouwplaats is vaak nog geen deugdelijk sanitair voorhanden want alles moet nog worden aangelegd. Er is zelfs nog geen riolering om een wc op aan te sluiten. In het begin is er alleen een kale bouwplaats, zonder woningen. Pas als de woningen zijn gebouwd, inclusief sanitair, zijn er wc's beschikbaar maar deze kunnen pas gebruikt worden als de eigenaren van de woning erin zijn getrokken. Het bouwtoilet is dan ook de enige oplossing voor bouwbedrijven om tijdelijk sanitair te plaatsen. Het is tegenwoordig ook heel eenvoudig om bouwtoiletten te huren.

Bouwtoilet huren
Er zijn talloze bedrijven gespecialiseerd in de verhuur van deze bouwvakkers wc's zoals Vedeko. Wat maakt ons zo bijzonder? We zijn vooral actief in de Randstad waar we bouwprojecten voorzien van bouwtoiletten. Dit zijn de typische bouwtoiletten, dus de kleine toiletcabines, maar we zijn ook in staat om complete toiletwagens en toiletunits te plaatsen. De bouwtoiletten worden altijd schoon en fris afgeleverd en hebben geen aansluiting op het riool of de waterleiding nodig. Op afgesproken tijdstippen worden de cabines door ons onderhouden zodat u er verder geen omkijken naar heeft. De werftoiletten van Vedeko kunnen indien nodig worden aangesloten op aan- en afvoer voor een langdurige plaatsing op een bouwlocatie. De units kunnen door ons regelmatig worden schoongemaakt zodat u ook hier zorgeloos gemak ervaart.

Als specialist in de verhuur van mobiel sanitair zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer weten over de diensten van Vedeko? Wilt een bouwtoilet huren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Weet u al wat u nodig heeft? Bestel hier direct uw WC’s!
 1. Naam*
  Vul uw naam in aub
 2. Telefoon*
  Vul uw telefoonnummer in aub
 3. E-mail*
  Vul een geldig e-mailadres in aub
 4. Huur model*
  Geef aan welk type u gaat huren aub
 5. Huren VAN:*
  Vul aub een datum van aflevering in
 6. Huren TOT:*
  Vul aub een datum van ophalen in
 7. Bericht
  Ongeldige invoer