• sail
 • 1
 • vliegshow
 • bruiloft

Voor al uw evenementen een passend mobiel toilet huren!

Chemische toiletten voor alle evenementen

Chemische toiletten worden vooral veel gebruikt op de camping. De befaamde Porta Potti is zeker al sinds de jaren '70 een begrip, maar er zijn talloze andere leveranciers van deze chemische toiletten voor caravans, campers en voor gebruik in de tent. Ideaal als je niet 's avonds de tocht naar het toiletgebouw wilt maken!

Naast deze kleine chemische toiletten zijn er ook grote, professionele uitvoeringen voor gebruik tijdens evenementen en op bouwplaatsen. Het principe van deze chemische toiletten is gelijk aan dat van de kleine uitvoeringen: het afval wordt opgevangen in een grote bak en door middel van chemicaliën geneutraliseerd zodat er geen stankoverlast ontstaat. De meest bekende leverancier is natuurlijk Dixi, maar ook hier zijn er genoeg andere fabrikanten en, nog belangrijker, leveranciers waar u deze toiletten kunt huren.

Een chemisch toilet huren is de ideale oplossing voor situaties waar tijdelijk sanitair gewenst is. Bouwplaatsen zijn bekende locaties, maar ook voor evenementen, festivals, braderieën, (huwelijks)feesten en andere plekken waar veel mensen samenkomen is een chemisch toilet ideaal. Door het ontbreken van een water aan- en afvoer zijn deze mobiele WC's overal inzetbaar. Een weiland, parkeerterrein of braakliggend stuk grond is voldoende. Bij Vedeko kunt u deze toiletten eenvoudig huren. Wij zorgen ervoor dat de schone WC's worden geplaatst en ook weer opgehaald. U heeft er dus geen omkijken naar. Vanuit Hoofddorp leveren we de mobiele toiletten in de hele Randstad.

Weet u al wat u nodig heeft? Bestel hier direct uw WC’s!
 1. Naam*
  Vul uw naam in aub
 2. Telefoon*
  Vul uw telefoonnummer in aub
 3. E-mail*
  Vul een geldig e-mailadres in aub
 4. Huur model*
  Geef aan welk type u gaat huren aub
 5. Huren VAN:*
  Vul aub een datum van aflevering in
 6. Huren TOT:*
  Vul aub een datum van ophalen in
 7. Bericht
  Ongeldige invoer