• sail
 • 1
 • vliegshow
 • bruiloft

Voor al uw evenementen een passend mobiel toilet huren!

Huur sanitaire units bij Vedeko!

Er zijn in Nederland allerlei bedrijven waar je sanitair kan huren. De huur van sanitair units is handig voor allerlei toepassingen, denk hierbij aan recreatieterreinen, festivals, bouwterreinen en particulieren die sanitair units willen huren als ze gaan verbouwen. De sanitair units van Vedeko zijn hiervan een goed voorbeeld. Deze units zijn in feite een mobiel wc gebouw. Ze bieden alles wat je van modern sanitair mag verwachten en doen zeker niet onder voor veel vaste wc gebouwtjes. Er zijn verschillende toiletunits te huur die kunnen worden geïnstalleerd, afhankelijk van de capaciteit die naar verwachting nodig is.

Sanitaire units voor iedereen

De eenvoudigste sanitaire unit heeft ruimte toiletten en wastafels met warmwatervoorziening. Deze units zijn voorzien van een gescheiden afdeling voor mannen en vrouwen maar kunnen natuurlijk wel als apart mannen- of vrouwentoilet geïnstalleerd worden. Een paar stappen omhoog op de ladder vinden we het topmodel, een sanitair unit met gescheiden afdelingen voor dames en heren. Beide afdelingen hebben maar liefst 7 toiletten en er zijn 2 wastafels alsmede een spiegel, een zeepdispencer en elektrische handendroger. In feite dus een compleet wc gebouw maar dan tijdelijk en mobiel.

Huur bij de specialist

Deze moderne units zijn bovendien een uitkomst voor evenementen en andere plaatsen waar tijdelijk sanitaire voorzieningen nodig zijn. De verhuurder zorgt ervoor dat de unit keurig op tijd wordt afgeleverd en dat de nodige aansluitingen op water aan- en afvoer worden geregeld. U heeft er dus geen omkijken naar. Er zijn talloze toiletunits die u kunt huren, dus laat u voordien goed informeren zodat u de juiste keuze maakt. Onze mensen staan u graag te woord. Wij werken in de Randstad, van Alkmaar tot Zoetermeer.

 

Weet u al wat u nodig heeft? Bestel hier direct uw WC’s!
 1. Naam*
  Vul uw naam in aub
 2. Telefoon*
  Vul uw telefoonnummer in aub
 3. E-mail*
  Vul een geldig e-mailadres in aub
 4. Huur model*
  Geef aan welk type u gaat huren aub
 5. Huren VAN:*
  Vul aub een datum van aflevering in
 6. Huren TOT:*
  Vul aub een datum van ophalen in
 7. Bericht
  Ongeldige invoer