• sail
 • 1
 • vliegshow
 • bruiloft

Over ons

Vedeko Sanitairverhuur & Evenementenservice is een verhuurbedrijf uit Vijfhuizen, gespecialiseerd in de verhuur van mobiele wc in alle soorten en maten. U kunt bij ons een enkele mobiele wc huren, maar ook voor het leveren van toiletwagens en complete toiletunits met gescheiden heren- en damesafdelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Toilet huren? Kies voor de beste service

Vanuit Vijfhuizen voorzien we evenementen en talloze andere locaties zoals bouwplaatsen van tijdelijk mobiel sanitair, van Alkmaar tot Rotterdam en van Leiden tot Amersfoort. Onze filosofie daarbij is om de beste service te verlenen en onze klanten alle zorgen uit handen te nemen als het gaat om het huren van tijdelijke toiletten. Dit betekent dat we niet alleen de toiletten schoon en fris leveren, maar deze desgewenst tussentijds ook schoonmaken en voorzien van voldoende toiletpapier. Ook kunnen wij de volledige exploitatie verzorgen. Na afloop van de huurperiode halen wij de mobiele toiletten weer bij u op.

Altijd een oplossing

Vedeko levert tijdelijke sanitaire voorzieningen voor bouwplaatsen, sportwedstrijden en -toernooien, tentoonstellingen en grote manifestaties. Tot onze klanten behoren organisatoren van festivals en ondernemer. Bij Vedeko hebben we altijd de beste oplossing voor handen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Weet u al wat u nodig heeft? Bestel hier direct uw WC’s!
 1. Naam*
  Vul uw naam in aub
 2. Telefoon*
  Vul uw telefoonnummer in aub
 3. E-mail*
  Vul een geldig e-mailadres in aub
 4. Huur model*
  Geef aan welk type u gaat huren aub
 5. Huren VAN:*
  Vul aub een datum van aflevering in
 6. Huren TOT:*
  Vul aub een datum van ophalen in
 7. Bericht
  Ongeldige invoer